Keynote speaker

Iedere organisatie heeft in de dagelijkse praktijk te maken met morele kwesties. Regelmatig doen zich dan situaties voor waarbij morele waarden en belangen lijnrecht tegenover elkaar staan en de juiste beslissing niet direct voor de hand ligt. Daarnaast is de afgelopen jaren meermaals gebleken dat wanneer morele grenzen overschreden worden, dat funeste gevolgen kan hebben voor de reputatie en prestaties van een organisatie – het kan zelfs bepalend zijn voor het voortbestaan van de organisatie. Aandacht voor ethiek, integriteit en moedig leiderschap binnen een organisatie is dan ook pure noodzaak en een absolute voorwaarde om succesvol te zijn, maar vooral ook te blijven!

Als keynote speaker daag ik u uit om in gesprek te gaan over het belang van moed, integriteit en ethisch leiderschap binnen uw organisatie. Aan de hand van mijn eigen ervaringen als militair en rechter ga ik met u in gesprek en houd ik u een spiegel voor. Waar staat u als medewerker en/of bestuurder op het gebied van ethisch leiderschap? Wat is voor u belangrijk en heeft u de moed om ook in lastige situaties uw stem te laten gelden? Kortom, geen saai verhaal over integriteit en ethiek, maar een interactieve en uitdagende sessie over uw moedige zoektocht naar ethisch leiderschap.

  • Duur: 1 uur
  • Aantal deelnemers: onbeperkt
  • Persoonlijke intake vooraf
  • Op locatie of online
cropped-favicon-1.png

Een inspirerende lezing over het belang van ethisch leiderschap, afgestemd op uw organisatie en de branche waarin u werkzaam bent.

cropped-favicon-1.png

Een lezing waarbij ik mede aan de hand van mijn eigen ervaringen als militair en rechter met u in gesprek ga en een spiegel voorhoud.

cropped-favicon-1.png

Geen saai verhaal over integriteit en ethiek, maar een interactieve en uitdagende lezing over uw moedige zoektocht naar ethisch leiderschap.